Այլ ԱՐԽԻՎ ԺԱՄԱՆՑ ՀԱՍԱՐԱԿՈՒԹՅՈՒՆ ՆՈՐՈՒԹՅՈՒՆՆԵՐ

Ապագայի կերակուր. Միջատների պաղպաղակը մեծ ժողովրդականություն է վայելում գուրմանների շրջանում

Ճիճուներից և մեծահասակ միջատներից պատրաստված պաղպաղակը մեծ ժողովրդականություն է վայելում Քեյփթաունում: Հարավաֆրիկյան կիզիչ արևի տակ նույնիսկ այդպիսի քաղցրությունը կարծես շքեղություն է, չնայած ոչ ոք չի բողոքել առանձնահատուկ համից, ասում է Joinfo.ua- ն:

Նրա համը կարծես Էսկիմո-ի համը լինի
Անսովոր պաղպաղակի բաղադրատոմսը հորինել են նորաստեղծ Gourmet Grubb- ի ստեղծողները: Այսպիսով, նրանք նախատեսում են հասարակությանը ծանոթացնել միջատների զարմանալի աշխարհին, որոնք հաջողությամբ կարելի է ուտել:

Այս ուտելիքը հարուստ է սպիտակուցներով և շատ սննդարար է: Նրա համը բավականին հաճելի է, գրեթե դասական Էսկիմո-ի նման: Եվ նրանք դա պատրաստում են կաթնային այլընտրանք EntoMilk- ից , խառնելով արևադարձային միջատների թրթուրները, որոնք հայտնի են որպես «սև ճանճ» , և բնական բաղադրիչներ:

Մեղր, կակաո, գետնանուշ կարագ և մի քանի միջատներ. Այս ապրանքները կազմում են ապագայի պաղպաղակը, որը Քեյփթաունի բնակիչները հաճույքով վայելում են:

Միջատներից կարող են պատրաստել ոչ միայն պաղպաղակ, այլև քաղցրավենիք, համեմունքներ, չիպսեր և այլ իրեր:

Թողնել պատասխան

Ձեր էլ-փոստի հասցեն չի հրապարակվելու։ Պարտադիր դաշտերը նշված են *-ով